Untitled photo
Untitled photo
Untitled photo

P A L V E L U T  J A  H I N N A T


Valokuvaus

Kuvaushinnasto on suuntaa-antava, ja hintatarjous kannattaa pyytää omien tarpeiden ja toiveiden mukaan. Hintaan vaikuttaa kuvaamiseen käytettävä aika, otettavien kuvien määrä sekä kuvattavien henkilöiden määrä.


Studio

Muotokuvaus 100 e. Yhden henkilön kuvaus, joka sisältää n. 50 kuvaa nettikansiossa, josta voi valita 5 kuvatiedostoa.


Kuvaus miljöössä

120 e. Yhden henkilön kuvaus, joka sisältää n. 50 kuvaa nettikansiossa, josta voi valita 5 kuvatiedostoa. Lisäksi kilometrikorvaus, 0.44 e/km, jos etäisyys Turusta yli 10 km.


Tapahtumakuvaus

Hinta määräytyy tapahtuman keston ja kuvamäärän mukaan. Lisäksi kilometrikorvaus, 0.43 e/km, jos etäisyys Turusta yli 10 km. Kuvaan sekä julkisia tapahtumia että yksityisiä perhejuhlia.


Kuvankäsittely

Kuvan erityinen käsittely ja muokkaaminen, esim. taustan lisäys tai poisto, 35 e tunti

Vanhat kuvat digikuviksi, 5 e kpl (sis. digitiedoston ja peruskäsittelyn). Suurien repeytymien, tahrojen ym. korjaaminen, 35 e tunti. Hinta määräytyy kuvien laadun perusteella.


Taitto ja graafinen suunnittelu

Myös graafisessa suunnittelussa ja taittotyössä tarjouksen pyytäminen on paras vaihtoehto, koska tarpeita on niin erilaisia.

Taitto valmiista materiaalista, 10–25 e sivu. Monissa töissä on tarpeen suunnitella graafinen kokonaisuus, josta veloitetaan erikseen.


Turku-aiheinen kuvapankki

Omassa kuvapankissani on saatavilla runsas ja alati karttuva valikoima Turusta ja sen lähiympäristöstä olevia kuvia. Kerro millaista kuvaa tarvitset. Kuvatiedostojen hinnat vaihtelevat 15-80 e koosta riippuen.


Powered by SmugMug Owner Log In